Saturday, May 12, 2007

Οι χειρότεροι Τίτλοι Τέλους......

Παρακάτω ακολουθεί η σημερινή ανακοίνωση (όπως τη δημοσίευσαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας) της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την λύση της συνεργασίας με τον Ριβάλντο:


12/05/2007 15:59
Σε σχέση με τα όσα ο ποδοσφαιριστής Ριβάλντο δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής:
Κατά τη χθεσινή συνάντηση του Ριβάλντο με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Λούβαρη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρά την αρχική πρόθεση της Διοίκησης να συζητήσει τα θέματα των ανανεώσεων μετά την απονομή του Πρωταθλήματος, προτάθηκε στον ποδοσφαιριστή η ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για έναν χρόνο, με τους ίδιους όρους που ίσχυαν και στο συμβόλαιό του κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής δεν απεδέχθη την συγκεκριμένη πρόταση και ως εκ τούτου η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, και του εύχεται καλή σταδιοδρομία.



Παρακάτω, ακολουθεί η συνέντευξη τύπου του Ριβάλντο σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας:

Πιστεύω πως η συγκεκριμένη φωτογραφία εκπροσωπεί επάξια τα όσα είπε στη συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου.

Ιδού τα δικά μου σχόλια:

Όσοι μεγάλης κλάσης ξένοι και έλληνες παίκτες ήρθαν στον Ολυμπιακό και λάτρεψαν τον κόσμο του Ολυμπιακού αλλά και αγαπήθηκαν από τον ίδιο αυτό κόσμο, έφυγαν κακήν κακώς από την ομάδα. Φαίνεται πως ο πρόεδρος, ο κος Κόκκαλης (που η συμπεριφορά του ορισμένες φορές μόνο κυρίου δεν είναι, οι κυρίες και οι πουτάνες φέρονται με περισσότερη ευγένεια), δεν ανέχεται να λατρεύεται από τον κόσμο του Ολυμπιακού κάποιος άλλος περισσότερο από αυτόν. Μόνο που με αυτές του τις αντιδράσεις, δεν πρόκειται να λατρευτεί ποτέ. Και δεν είναι κύριος όταν αποφασίζει μέσω του ακολούθου του που ακούει στο όνομα Λούβαρης, να διώξει το μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή εν ενεργεία στο παγκόσμιο στερέωμα που ακούει στο όνομα Ριβάλντο, με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει τα αρχίδια να σταθεί αντάξιος και με σεβασμό απέναντι στο Ρίμπο? Ή τα έχει μόνο για να τα ξύνει? Ποιος άλλος έλληνας παίκτης (που νομίζουν όλοι πως είναι παγκόσμιας κλάσης αστέρια) ανακοίνωσε πως θα μοιράσει τα χρήματα που του χρωστάει ο Ολυμπιακός σε ιδρύματα για παιδιά? Μήπως με αυτή του τη δήλωση προσέβαλε τον Κόκκαλη που ποτέ δεν έχει δώσει (ο τσιγκούνης) τέτοιο ποσό για φιλανθρωπικό σκοπό?? Μη θυμηθώ τώρα που σε κάθε τηλεμαραθώνιο οι πλούσιοι δίνουν ο καθένας τους από 5000, 10000 (και ως εταιρεία συνήθως) και για το μονόπετρο της συζύγου ή της γκομενίτσας δίνουν περισσότερα.

Που είναι λοιπόν η αξιοπρέπεια προς έναν τέτοιο «μεγάλο» ποδοσφαιριστή? Προς μία προσωπικότητα αυτού του βεληνεκούς?

Γιατί πάντα κρύβεται ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος όταν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα?

Προσπαθώ να θυμηθώ ποιος παίκτης έφυγε με ψηλά το κεφάλι και όχι με απογοήτευση και πικρία.

Το ίδιο δεν γίνεται τώρα και με τον Γεωργάτο?

Το ίδιο δεν έγινε και με τον Μπάγεβιτς?

Και με όλους τους άλλους…..?

Που να το φανταζόταν ο Ριβάλντο πως θα τελείωνε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ως άλλος Χριστός που τον σταυρώνουν? Πιστεύω πως θα διάλεγε να μην έρθει ποτέ στην Ελλάδα, ή καλύτερα ποτέ σε μία ομάδα της οποίας ο πρόεδρος γουστάρει να λειτουργεί ως άλλος Πόντιος Πιλάτος!!

Ποιος άλλος καλός ξένος παίκτης θα δεχτεί να έρθει στον Ολυμπιακό όταν βλέπει πως συμπεριφέρεται ο Πρόεδρος στον Ρίμπο?

Μήπως τελικά η μόνη λύση είναι να γλύφεις τον πρόεδρο και να λατρεύεις μόνο αυτόν και όχι την ομάδα και τους φιλάθλους της, όπως κάνουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας?

Μήπως τελικά όλη η ευθύνη είναι δική μας που πηγαίνουμε στο γήπεδο ότι και να συμβεί? Μας θεωρεί δεδομένους ο πρέδρος. Εάν οι οργανωμένοι κλείσουν τις θύρες και δεν επιτρέψουν την είσοδο στους φιλάθλους αύριο στη φιέστα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συμπεριφορά του προέδρου προς τον Ριβάλντο (και αναδρομικά για τους υπόλοιπους παίκτες), τότε αναρωτιέμαι εάν ο πρόεδρος θα κάνει τη φιέστα με άδειο γήπεδο. Θα τον πονέσει? Και εάν δεν ζητήσει συγνώμη για τη συμπεριφορά του δημόσια στο Ριβάλντο, τότε να μην πάμε ούτε σε αγώνες. Να παίζει με άδειο γήπεδο. Θα τον ενοχλήσει άραγε που δεν θα έχει έσοδα? Και εάν δεν ψωνίζουμε από τα red stores? Θα τον πονέσει οικονομικά? Και εάν γουστάρει, μπορούμε οι φίλαθλοι να ξεκινήσουμε πόλεμο μαζί του. Κανένα πρόβλημα. Εμείς έχουμε τα…..να του αντισταθούμε!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ!!!! ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΡΙΜΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ!!!!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΜΑΣ!!!!
ΠΟΝΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home