Monday, February 26, 2007

Ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (26-02-07)

(Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης όπως έχει δημοσιευθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.)
Συνεδρίασε σήμερα 26.2.2007 και ώρα 15.00 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ υπό τον Πρόεδρο του, κ. Σωκράτη Κόκκαλη και ελήφθησαν οι ακόλουθες αποφάσεις:
(Α) Απόφαση Πειθαρχικής Επιτροπής UEFA
Μετά από ενημέρωση που έγινε στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον Πρόεδρο και ανταλλαγή απόψεων αποφασίσθηκε να παραιτηθεί η ΠΑΕ από την έφεση που ασκήθηκε κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA με την οποία τιμωρήθηκε η έδρα της ομάδας για τα επεισόδια του αγώνα με την Shaktar.
(Β) Θέμα βίας στα γήπεδα
Για την αποφυγή στο μέλλον παρόμοιων απαράδεκτων περιστατικών το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε :
1) την άμεση ενεργοποίηση του τεχνολογικού εξοπλισμού του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης, για τον εντοπισμό των φιλάθλων που παρεκτρέπονται κατά την διάρκεια των αγώνων.
2) να απαγορεύει την είσοδο του λοιπού στους φιλάθλους που παρεκτρέπονται καθώς και ν’ αναζητείται δικαστικά από αυτούς κάθε ζημιά που υφίσταται η ΠΑΕ από την συμπεριφορά τους.
3) την ενεργοποίηση επικοινωνιακής πολιτικής με σκοπό της ευαισθητοποίηση των φιλάθλων για την αποτροπή φαινομένων βίας στα γήπεδα.
(Γ) Απόφαση Α΄θμιου Δικαιοδοτικού οργάνου για τιμωρία του ποδοσφαιριστή Καστίγιο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί λανθασμένη την απόφαση της πλειοψηφίας του Α’θμιου Δικαιοδοτικού Οργάνου για την τιμωρία του Ποδοσφαιριστή Καστίγιο με τρεις (3) αγωνιστικές για την οποία ήδη ασκήθηκε έφεση και θα ζητήσει να συζητηθεί το θέμα σχετικά στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της SUPER LEAGUE την 1η Μαρτίου 2007.
(Δ) Έγκριση συμβολαίου συνεργασίας
Εγκρίθηκε το συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 2, 5 ετών με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.

1 Comments:

At March 1, 2007 at 12:42 AM , Blogger Γιωργος Κεντρωτης said...

Χαιρετισμούς στον ΓΑΥΡΟ από τοwww.erythrolefkometerizi.blogspot.com
Γιώργος

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home