Monday, January 29, 2007

ΟΣΦΠ-ΟΦΗ: 4-1

Το σπίτι μου το άφησα,
Τη γκόμενα παράτησα,
Και ήρθα εδώ,
Για να σου πω,
ΘΡΥΛΕ μου πόσο Σ’ ΑΓΑΠΩ !!!
Ο αρχηγός Τζόλε συνεχίζει να δείχνει διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου γύρου. Η αρχή έγινε στην Τούμπα και η συνέχεια με το καταπληκτικό χατ-τρικ χθες (28/01/07) στο Καραϊσκάκη, κόντρα στον ΟΦΗ. Δείχνει λοιπόν να συνέρχεται κι ευχόμαστε να να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και στους υπόλοιπους αγώνες, ιδιαίτερα με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟ. Πάντως, φαίνεται λες και περίμενε και ο ίδιος τη συγκεκριμένη λύτρωση. Σαν να ήταν εγκλωβισμένος στον κακό του εαυτό και από την Τούμπα κι έπειτα να ξαναβρίσκει τον καλό του. Χαιρόμαστε όλοι για αυτό.

Και όταν παίζει μπάλα ο αρχηγός και ο Ρίμπο, πώς να μην πετάει η ομάδα? Χθες έβλεπες έναν Ολυμπιακό που θύμιζε λίγο τις καλές εποχές. Καμία σχέση με τον Ολυμπιακό του πρώτου γύρου.

Είμαι βαθύτατα συγκινημένος που ΔΕΝ έπαιξε ο ΟΚΚΑΣ. Ευτυχώς. Ελπίζω να μην παίξει ούτε και την Τετάρτη στον επαναληπτικό με τον ΠΑΣ Γιάννενα.

Μέχρι και ο Μάριτς έκανε τα κολπάκια του.

Γούσταρα πολύ όταν έβαλε το γκολ ο Καστίγιο και την είπε στον Ίσα.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, όταν έρθουν τα βαζελάκια στο Καραϊσκάκη, κάθε φορά που ένας παίκτης τους θα πέφτει κάτω και κάθε φορά που θα τους βάζουμε γκολ, θα φωνάζουμε: Βα-ζε-λί-νη, οεοεοε, οεοεοε !!

Για άλλη μια φορά διαπιστώσαμε πως δεν υπάρχει ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που να μπορέσει να αντισταθεί σχετικά στον Ολυμπιακό, και βέβαια στην ΑΕΚ και στον ΠΑΟ. Διότι, όταν έρχεσαι στο Καραϊσκάκη και κάνεις κάποιες ευκαιρίες, εάν τις χάνεις με χαρακτηριστική άνεση, τότε είσαι άξιος της αποτυχίας σου. Και μπορεί αυτή η ολιγωρία της άμυνάς μας να μην καταλήγει σε τραγικό συμβάν, όπως το να δεχτείς περισσότερα του ενός γκολ, εάν όμως συνέβαινε με αντίπαλο ομάδα από το Champions League, θα μετρούσες περισσότερα και ίσως να έχανες. Μήπως αυτό δεν έγινε σε όλα τα εντός έδρας μας παιχνίδια φέτος στο Champions League? Ο ΟΦΗ (και φυσικά όλες οι άλλες ομάδες αυτής της διαλογής) δείχνουν πως όσα γκολ και να μας βάλουν, θα φάνε περισσότερα. Δεν μπορούν λόγω ικανοτήτων να διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Το είδαμε και σε όλες τις φετινές μας ανατροπές.

Ο Κωνσταντινίδης του ΟΦΗ δήλωσε πως το 4-1 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα, και οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά η μία με την άλλη. Ένα έχω να σου πω Κωνσταντινίδη: εάν συνεχίσεις να λες τέτοιες μπούρδες, ποτέ δεν θα προχωρήσει η ομάδα σου. Εάν είχες φάει 8 γκολ, τότε μόνο θα έλεγες πως ήταν καλύτερος ο Ολυμπιακός? Ε? 4 έφαγες, όχι 2. 4-1 έχασες, όχι 2-1.

Ο Οφορίκουε («Πίπης») βρέθηκε σε μία φάση σε πολύ πλεονεκτική θέση για να σκοράρει, αλλά απέτυχε. Τώρα, αυτό έγινε διότι του πήρε τη μπουκιά από το στόμα ο Στολτίδης, ή διότι σεβάστηκε το προηγούμενο ψωμί που έτρωγε?

Πέναλντιιιιιιιιιιι.............!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρώτο μετά από 23 αγώνες !!! Συγκινήθηκα όταν το σφύριξε ο διαιτητής. Ήθελα να βάλω τα κλάματα.

Μπράβο στον Λεμονή για τις δηλώσεις του στη συνέντευξη τύπου. Σαφώς πιο ώριμος και δείχνει πως ξέρει τι θέλει και πως να το αποκτήσει.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home