Wednesday, January 17, 2007

Ολυμπιακός-Πανιώνιος: 1-0

Με 5-6 φάσεις δεν κερδίζεις παιχνίδι. Κι όμως, ο Ολυμπιακός κέρδισε το παιχνίδι, διότι μία από αυτές ήταν το γκολ του Καστίγιο στο πρώτο 5λεπτο.
Καλός στο Α’ ημίχρονο, απαίσιος στο δεύτερο. Διαφορετική επιθετική πολιτική στο πρώτο συγκριτικά με την επιθετική κίνηση που είχαμε συνηθίσει επί Σόλιντ. Κάθετες μπαλιές, γρήγορες πάσες, καταπληκτικός κι ελεύθερος Ριβάλντο στο Α’ ημίχρονο.
Ο Νικοπολίδης για ακόμη μία αγωνιστική έκανε τη δουλειά του. Αυτό για το οποίο έχει προσληφθεί. Και βέβαια έσωσε τον Ολυμπιακό από τα χειρότερα. Μπράβο Αντώνη !! Πάντα μας κάνεις ευτυχισμένους. Σε ευχαριστούμε !!
Επιτέλους, μία φορά γίνεται αλλαγή ο Οκκάς. Thank God !!
Ο Τζόλε για πόσο ακόμη δεν θα παίζει όπως στο παρελθόν? Δεν θέλει ή δεν μπορεί? Υπάρχει λύση και για τις δύο περιπτώσεις.
Και τελικά, έξυπνη στρατηγική η αντικατάσταση του Ριβάλντο με τον Παππά. Μπορεί από τη μία να άδειασε, να άφησε κενό το κέντρο της ομάδας, να μην είχαμε κάποιον να οργανώνει το παιχνίδι στο κέντρο, όμως ο αντίπαλος ήταν ο Πανιώνιος, όχι η ΑΕΚ ή ο Παναθηναϊκός. Έτσι, όταν επιβεβαιώθηκε πως ο Πανιώνιος επιτίθετο διαρκώς από τα πλάγια, τι καλύτερο από το να πετάξει μέσα τον Παππά, προκειμένου να καθίσει λίγο πίσω στην άμυνά του τον Πανιώνιο? Ο Καστίγιο στα αριστερά, και ο Παππάς από τα δεξιά, τράβηξαν προς τα πίσω τον αντίπαλο και πήραμε το παιχνίδι, όσο ο αντίπαλος προσπαθούσε να προσαρμοστεί σε αυτή την αλλαγή τακτικής.
Ο Τοροσίδης στάθηκε ικανότατος, με επαγγελματικό στήσιμο και συμπεριφορά μέσα στον αγώνα και στην άμυνα. Χωρίς λάθη, λυτρωτικός σε κάθε του επέμβαση και συμμετοχή σε φάση, κινήσεις και πάσες ακριβείας και ωριμότητας. Θα ήθελα να δω το δίδυμο Σέζαρ-Τοροσίδη. Μάλλον θα εντυπωσιάσει και θα προσφέρει στην άμυνα την ωριμότητα, την ασφάλεια, τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό που χρειάζεται. Καλή συνέχεια στον Τοροσίδη.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home