Friday, January 26, 2007

ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ: 2-3


Old time classic, o Εξολοθρευτής, ο Αφθαρτος...!!!! Οοοοοο Ριβάάλντοοοο....!!!!!!!!!!!!

Είναι ποδοσφαιρική ηδονή να βλέπεις έναν «γέρο» να σαρώνει και να παίρνει όχι μόνο ένα παιχνίδι, αλλά και το πρωτάθλημα ολόκληρο.

Καλό είναι να τα βλέπουν αυτά πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που νομίζουν πως έχουν πιάσει τον Πάππα από τα αρχίδια μόλις πάρουν κάποια χρήματα και φορέσουν τη φανέλα μίας μεγάλης ομάδας.

Μπράβο στον Τζόλε που στο Α΄ ημίχρονο κράτησε τον ΠΑΟΚ πίσω από την πλευρά του.

Η είσοδος του Κωνσταντίνου ενίσχυσε την κινητικότητα και ευελιξία της επιθετικής γραμμής του Ολυμπιακού, του Ριβάλντο και Καστίγιο.

Ο Λεμονής δείχνει πιο ώριμος από την πρώτη του περίοδο στον Ολυμπιακό. Μπράβο Τάκη. Σύντομα διόρθωσε το λάθος του κι έριξε τον Μιχαλάκη.

Αντωνάκη είσαι τρέλα ακόμη μια φορά.

Ο Ανατολάκης και «τυφλός» θα συνέχιζε στον αγώνα. Μπράβο Γιώργο.

Μπράβο στον Τοροσίδη, που σε διαφορετική θέση από την προηγούμενη Κυριακή, απέδωσε καταπληκτικά, σημειώνοντας και το πρώτο γκολ. Έχει μέλλον και χαιρόμαστε που είσαι μαζί μας. Μπράβο στον πρόεδρο που τον έφερε στον Ολυμπιακό.

Πλέον η Τούμπα δεν είναι φόβος και τρόμος για μας. Παιδική χαρά έχει καταντήσει. Κάποτε ανεβαίναμε και χάναμε από τις πέτρες που τρώγαμε στην Εθνική Οδό. Τώρα πλέον, εδώ και 9 έτη, όσες πέτρες θα μας πετάνε, τόσα γκολ θα τους βάζουμε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Καστίγιο σε συνέντευξή του. Γιατί ο Ολυμπιακός, έχει τεχνική όταν θέλει, και ως γνωστό η τεχνική κερδίζει τη δύναμη. Και ντροπή στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που δεν σεβάστηκαν την ιστορία και το ήθος του Ριβάλντο. Χάρη σε εμάς βλέπουν αυτόν τον παίκτη στο γήπεδό τους, που δεν έχουν τα αρχίδια να αγοράσουν τέτοιους παίκτες. Επομένως, ή στην τηλεόραση ή με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο γήπεδό τους θα βλέπουν τέτοιου κύρους και βεληνεκούς ποδοσφαιριστές.
Πάλι καλά που παίζουν με τον Ολυμπιακό, για να βγάλουν και μερικά λεφτά γεμίζοντας το γήπεδο. Χάνουν, αλλά μαθαίνουν μπάλα.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home