Thursday, November 8, 2007

Ολυμπιακός-Ρεάλ: 0-0


Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στη "ΘΥΡΑ 7" για την καταπληκτική χορογραφία που παρουσίασαν στην αρχή. Πραγματικά αξιοζήλευτη και αξιοθαύμαστη!! Πάντα βρίσκουν τρόπο να μας συγκινήσουν. Μπράβο παιδιά!!!!!


Φεύγω πλέον από το γήπεδο και συναισθάνομαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Παράλληλα και λίγη πικρία, αυτή τη φορά όμως όχι γιατί έχασα (όπως συνέβαινε διαρκώς πέρισυ), αλλά γιατί έφερα ισοπαλία και δεν κέρδισα. Πλέον δεν φοβάμαι τα μεγαθήρια της Ευρώπης. Τα κοιτάζω στα μάτια και τα αντιμετωπίζω ως εγώ να είμαι ο άρχοντας της ζούγκλας.

Χωρίς Λεντέσμα, Άντζα, Ντομί, Τοροσίδη, με τους τραυματισμούς (και αποχωρήσεις) κατά τη διάρκεια του αγώνα των Μπράβο και Σέζαρ, τον τραυματισμένο Κοβάσεβιτς και τον Γκαλέτι να τελειώνει τον αγώνα με σχίσιμο στο αριστερό του καλάμι, χωρίς δηλαδή το μισό βασικό κορμό της ομάδας και χάνοντας το δικαίωμα για δύο κατ'επιλογήν αλλαγές και με Αρτσούμπι και Μενδρινό, παρουσιάσαμε και αποδείξαμε πως κάτι ΜΕΓΑΛΟ δημιουργείται σιγά και σταθερά στον Ολυμπιακό. Και το αποδείξαμε απέναντι στο μεγαθήριο που λέγεται Ρεάλ, η οποία κατέβηκε να παίξει με τους Ρομπίνιο, Ραούλ, Νιστελρόι, Γκάγο, Καναβάρο, Μπαλμπόα και όχι μόνο, ε τότε φαίνεται ξεκάθαρα πως στο μέλλον θα γίνεις Βασιλιάς.

Και όπως πολύ σωστά δήλωσε ο Λεμονής, όλοι μας πρέπει και έχουμε υπομονή (και επιμονή θα έλεγα) με αυτή την νέα φιλοσοφία στην ομάδα, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε το Βασιλιά. Ο Πάντος, ανέφερε πως φέτος προέχει για όλους τους ποδοσφαιριστές το καλό της ομάδας. Αυτή η νοοτροπία γίνεται αντιληπτή από εμάς τους φιλάθλους, οπότε κι εμείς στηρίζουμε την προσπάθεια. Εάν δεν φαινόταν, όπως πέρισυ για παράδειγμα, θα αδιαφορούσαμε έντονα. Είναι γεγονός πως όταν φροντίζεις και ενδιαφέρεσαι πρωτίστως για το συμφέρον και καλό της ομάδας, εύλογα θα έρθει και η ικανοποίηση του δικού σου προσωπικού συμφέροντος.

Πόση μεγάλη καταξίωση και συγκίνηση για έναν ποδοσφαιριστή να ζητωκραυγάζει ένα γεμάτο ολόκληρο γήπεδο το όνομά σου: "Τάσος Πάντος, οεοεοε, οεοεοε"!!! Κάποτε λέγαμε πως για κάποιους αμυντικούς ισχύει και εφαρμόζεται το δόγμα "ή η μπάλα θα περάσει ή ο παίκτης, ποτέ και οι δύο". Χθες λοιπόν, ο Τάσος Πάντος καθιέρωσε νέο νόμο: "ούτε η μπάλα θα περάσει, αλλά ούτε κι εσύ". Αποτέλεσμα, τόσο απλά, να εξαφανίσει τον Ρομπίνιο, αναγκάζοντας τον Σούστερ (προπονητής της Ρεάλ) να του αλλάξει πλευρά στο γήπεδο αρχικά και μετά να τον αντικαταστήσει. Κανείς μα κανείς δεν μπορούσε να κάνει το παιχνίδι του από την πλευρά του Πάντου. ΜΠΡΑΒΟ στον Τάκη Λεμονή για τη δημόσια δήλωση και αναγνώριση του Πάντου, λέγοντας πως μπορεί να μην είναι ο SuperStar, αλλά για τον Λεμονή είναι!!!

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά ο Μιχάλης Κωνσταντίνου δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και δεν προσέφερε κάτι παραπάνω στην ομάδα. Ούτε μάρκαρε, ούτε επιτέθηκε, ούτε έτρεξε. Είναι όντως αργός παίκτης στην κίνηση, με άλλα λόγια απλώς υπάρχει στο γήπεδο. Έτσι όπως παίζει λοιπόν φέτος, εάν συνεχίσει, μάλλον θα διακόψουμε τη συνεργασία μας μαζί του. Θέλουμε ταχύτητα, όχι βαρύτητα.

Ο Λούα Λούα συνέχισε για μία ακόμη φορά να παίζει μόνος του και να κάνει σοβαρά λάθη. Λάθη σοβαρά έκανε και ο Σέζαρ μερικές φορές.

Ευτυχώς που τελευταίος στην άμυνα είναι ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ!!! ΕΥΤΥΧΩΣ!!!


Χαίρε Βασιλιά Ολυμπιακέ!!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home