Monday, November 5, 2007

Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ: 2-1

Εξυπνη σκέψη του Λεμονή να προχωρήσει σε αντικατάσταση του Λούα Λούα με τον Μιχάλη Κωνσταντίνου.
Ο Λούα σε όλο το διάστημα της συμμετοχής του έπαιζε μόνος του, δεν έδινε πάσες στους συμπαίκτες του όταν η ομάδα προσπαθούσε να οργανωθεί επιθετικά, έκανε αρκετά λάθη και έχανε γκολ.
Ο Κωνσταντίνου είναι βαρύς παίκτης, δεν κινείται γρήγορα όπως ο Λούα, όμως κάθεται διαρκώς στην επίθεση, με αποτέλεσμα πάντα να κρατάει πίσω έναν αμυντικό του αντίπαλου. Ο Μιχάλης είναι σαφώς πιο ομαδικός από τον Λούα.
Η αλλαγή αυτή, έδωσε την ευκαιρία στον Κοβάσεβιτς να βρεθεί περισσότερες φορές με την μπάλα στα πόδια και σε φάσεις για γκολ, το οποίο και έβαλε.
Η επιθετική δραστηριότητα του Ολυμπιακού απέκτησε οργάνωση, ο Γκαλέτι δεχόταν περισσότερες φορές την μπάλα για να ξεκινήσει από τη δεξιά πλευρά την ολοκλήρωση της επίθεσης, κίνηση η οποία κάθε φορά που γινόταν δυσκόλευε τρομερά την άμυνα του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο δεν παρουσίασε την εικόνα ενός συνόλου που κινείται μεθοδικά και σταθερά στο γήπεδο, είτε με ταχύτητα είτε πιο αργά. Ενώ αρκετοί από τους παίκτες (αν όχι η πλειοψηφία αυτών) προσπαθούσε, υπήρχαν κάποιοι που φρόντιζαν να χαλάσουν αυτή την προσπάθεια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Λεμονής αντιδρούσε αγανακτισμένος, σήκωνε τα χέρια ψηλά και απορούσε με τις ανόητες αντιδράσεις των παικτών του, τους μιλούσε, αλλά αυτοί τίποτα. Βέβαια, όταν έχεις κάποιον στην επίθεση να σου χαλάει ό,τι πας να φτιάξεις, όπως ο Λούα χθες, δεν έχεις τη διάθεση να παίξεις. Αποτέλεσμα? δεχθήκαμε το γκολ. Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, τους είπε αυτά που τους είπε στα αποδυτήρια και ξεκίνησε το δεύτερο. Και επειδή συνέχισε ο Λούα να παίζει μόνος του, να μην έχει σοβαρότητα στο παιχνίδι του, οδήγησε με τη συμπεριφορά του το Λεμονή να τον αντικαταστήσει άμεσα. Μπράβο στον Τάκη.

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΚ στάθηκε αξιόλογα μέσα στο γήπεδο, προσπάθησε, είχε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει το παιχνίδι, αλλά λίγες φάσεις ικανές να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Αυτά, μέχρι την Τρίτη με τα σχόλια μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ στο Καραϊσκάκη.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home